среда, 28. септембар 2011.

Snežana blogerka i njenih 8 patuljčica blogerki

Uh, i bilo je krajnje vrijeme da napišem ovaj post :D  ! Zaboga! Onako smo se lijepo družile u subotu a ja nikako da ih i ovdje pohvalim da i vi ostali pročitate i vidite o kako se zaista krasnim djevojkama ovdje radi :)
E pa krenimo...Već dugo ja posjećujem raznorazne blogove što se tiče mode, ljepote, zdravlja, života i svih ostalih stvari o kojima se da pisati (a da se pisati o svakoj stvari i NEstvari na ovoj planeti, pa i na drugima čak i onim izmišljenim!), ali ponajviše-moram priznati-one fashion blogove-pa zaboga ŽENSKO SAM, moram znati šta je sve novo i dobro  kad se tiče kozmetičkih preparata a i novih modnih krikova (uh kako samo obožavam te svoje krike pa makar nekima bili i preglasni :) ), i još dugačkog spiska svega nečega potrebnog i nepotrebnog :). I tako i ja krenem pisati svoj blog...NOVAJLIJA sam istinski :)....Naravno, nisam znala odrediti u kom smjeru će tačno ići, ali upravo to i stoji u opisu bloga-("svintlajte" se skroooz do dolje da biste pročitali)-i vjerovali ili ne-nađem se u sred dogovora oko jedne divne blogerske kafice sa curama iz Bosne i Hercegovine, i naravno-pridružim im se! Oh, hvala ti Bože na svim ovim divnim slučajnostima kojima nas častiš iz dana u dan! I dođe i subota i naš sastanak ispred BBI centra tačno u 12h (nisam bezveze stavila bajkoviti naslov ovom postu ;) )...hmmm...došla sam ja i nekih petnaestak minuta ranije, i sad sam na muci...ne poznajem djevojke, a drugačije je ipak sa fotografija ganjati likove uživo..i tako čekam i čekam...kad odmah pored mene spazim nekoliko skroz dragih djevojaka, sve dolaze jedna za drugom, grle se i smiju-PA TO SU ONE ! Odmah od samog početka kao da smo se već znale,...to vam tako ide sa ljudima koji dijele ista osjećanja prema nekim istim stvarima u životu :)...one su sve fantastične i totalno drugačije! Pa ima li išta ljepše !? Odlučile smo sjesti u strašno dobru poslastičarnicu "Torte i to..." ma taman za nas, torte i TO-da bi se ispostavilo da je TO upravo TO! Strava druženje u strava društvu! I da ne dužim dalje da vam ne postane dosadno čitati-Ovo su drage djevojke koje su meni uljepšale subotu i držim fige da mi to učine i još mnogim drugim subotama, cure-zaista bi mi bilo drago :) !
Krenućemo otpočetka: ( s lijeva nadesno) Džumbus lady :D STRAŠNA JE (u svakom onom predobrom smislu-da ne bude zabune :D ) ! Jako mi se dopala-i prva je koja je rekla jako dobar razlog zašto se ljudi iznenade kada im kažem svoje godište (neću vam otkriti, ali svakako se ne tiče izgleda), hvala ti Ena za to :) pored nje stoji Amra-masterchef :)- jako draga i vesela-ali što praaaaviii doooobreeee kolačiće :D ! eto onda i mene :) -potom ide Emina-mozak "operacije" :D -djevojka sa prelijepim osmijehom, uvjerite se i sami (i još jednom-Emina hvala ti što si nas okupila! :) ), pored Emine je Sanela Malo Sunce :)-leptirić sa predivnim kombinacijama-provjerite na njenom blogu, sledeća je Ema-SNEŽANA porculanskog tena-uh, da samo znate kako dobro izvlači ajlajner-ubila bih za tu preciznu ruku-pogledajte :D a evo i Amile-sa predivnim i interesantnim bademastim očima-(Ema, ispravi me ako griješim, tako se kaže :D ?)
(S desna -lijevo) Evo i Maje -djevojka koja vas naprosto zarazi svojim smijehom :D, a pored nje i meni najdraža Emina-izvinjavam se djevojke, ali sa njom sam se najviše ispričala jer smo bile tik jedna do druge na onoj kafici :D uljepšajte svojih 365 dana čitajući i njen blog !

Amrini fantastični muffins-i a eto i nje-maše vam :) !
I cipelice su NARAVNO bile tema naše kafice, vraćale smo im se iznova i iznova :) (P.S.čije su čije :P ?)
A koga vi najčešće zamolite da vas fotografiše ? :)
I evo Snežane u krupnom planu :) Ona je i dobila glavnu ulogu u naslovu posta jer je i najmlađa-punih 15 godina ^_^
...a evo i patuljčica, poneke poziraju, poneke su duboko u pričama, ali sve tu: djevojke-bilo vas je divno upoznati, družimo se uskoro, do tada-čitajmo se, čitajte nas i sve u krug..pa zaboga...zašto bi ova Bajka uopšte imala neki  END ? :) 

Love u all, 
EN ! <3

14 коментара:

  1. Divan je post! Definitivno si izabrala profesiju koja ti leži...

    ОдговориИзбриши
  2. Koja si ti mudrica i kakvog samo šlifa imaš!
    Super mi je ovaj post, i slike i sve! Ne znam koliko sam puta ponovila, ali zaista mi je drago što smo se upoznale, subota je baš bila bajkovita!
    Mogla si otkriti razlog, meni se mnogo sviđa što je tako ;)
    (P.S. pa nisam valjda strašna-strašna :)

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala vam djevojke, ali evo i ja ću ponoviti po hiljaditi puuuut-pa jedva čekam da se ponovo sastanemo ^_^ drago mi je da vam se dopada post, i zaslužile ste ga :) !!! Biberlee-evo manje prepravke, baci oko :D ! Stylissime, hvala vam :) :******

    ОдговориИзбриши
  4. kako si ovo lijepo napisala! svaka čast! eh ja bih sad svaki vikend dolazila u Sarajevo, da je samo vremena i para :D baš mi je drago što sam te upoznala i ako ikad budeš svraćala u Tuzlu nemoj zaboraviti da mi javiš! :D

    ОдговориИзбриши
  5. Stvarno ste preslatke :)
    Kako mi je drago da i u BiH ima neka normalna "modna" scena... pa čak mi je drago što vidim da se mlade djevojke nečim bave.
    Kad prođem Tuzlom vidim samo kafe kako piju :)

    Isto tako mi je žao što vas nisam upoznala :(
    Ali bit će prilike.
    U novembru ću u Sarajevo, pa možemo neku kafu organozvati?

    ОдговориИзбриши
  6. Pijem kaficu,budim se,citam ovaj post i moram ti reci da me odusevio!
    Uljepsala si mi dan :)
    Fotke su super, vidim ubacila si jos neke svoje...
    Ja nikako da objavim ovaj post, nadam se da se niko nece ljutiti ali francuzi su me okupirali :D obecavam za vikend da ce biti NOVI post!:))
    Jedva cekam naredno druzenje i nadam se da ce to biti jako, jakooooo brzo! :*

    ОдговориИзбриши
  7. sve ste preslatke :)

    fashionableroad.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Kao prvo, preslatke ste, kao drugo, odusevilo me je zaglavlje tvog divnog bloga!:) iMAS NOVOG pratioca! Kisses

    ОдговориИзбриши
  9. Od svih postova na ovu temu, tvoj mi se najvise svidja, i ovi okviri za slikice šjooj ^_^

    ОдговориИзбриши
  10. @Emina -javljam se obavezno, voljela bih posjetiti Tuzlu :D !
    @Selma - obavezzno kafa u Novembru-tu sam :D !!!
    @Emice- drago mi je da sam ti uljepšala dan, odmah je i meni ljepši ^_^
    @Emma - e odlično da sam potrefila :D!
    @Nina- pratim te ! :)
    @Stasha - hvala ti puno ^_^ pratim back !
    @Miss Sunshine - hvala tiiii, znala sam da će ti se dopasti ^^

    ОдговориИзбриши
  11. Aaa ma ja ne znam sta je bajkovito, taj nas kofi dejt ili ovaj tvoj post! A posebno mi se dopalo sto si o svakoj od nas napisala ponesto, bas mi nekako toplo oko srca! Ne moram ponavljati da mi je drago sto sam vas sve upoznala, a ta kafa sa Selmom - obavezno! :D Jedva cekaaam
    :* ljepotice!
    Hvala na komentarimaaa

    ОдговориИзбриши
  12. Amriiiić :D Ma skroz smo bajkovite priznaaaaj :D!!! A još mi je draže jer je tebi toplo oko srca ^_^ Ljubim te i gledamo se <3 !!!!

    ОдговориИзбриши