петак, 20. јануар 2012.

Sreća je u malim stvarima, ili malo glomaznijim...tačkastim...

I ja sam u onoj većini koji kažu da sreću čine male stvari...mada, ja bih dodala malo glomaznije i to sa velikim bijelim tačkama! Kad god ugledam ovaj tramvaj da kruži Sarajevom-moje srce bude ogromno, a tek kad se vozim u njemu-sreći nema kraja-dan mora biti odličan (i bio je ) !

Unaprijed se izvinjavam...tako sam se navukla na malene animacije, uh ^_^



Ako se pitate ko je ovo, to su moji novi plišani prijatelji koje sam malo izvela u šetnjicu :) Sovica milica i Zaljubljeni mačak :) i njima je drago <3 ! P.S. Pravila ih je moja sestra, zaista ima zlatne ruke! http://www.facebook.com/pages/Irma-Saljevic-for-Unique-Lady/172449122807857  bacite pogled, ima svega tamo :)





Tutti Frutti i pjesma "Ko te noćas vozi kući"-baš sam simbolično ubola dobru, zar ne :P 


Love u, En <3

7 коментара:

  1. Gif je otkacen skroz! Divna si na ovim fotografijama, kao i tvoj outfit! Lajkam naočare i lak puuuuno!

    ОдговориИзбриши
  2. Jaoooo tramvaja <3 ljubav na prvi pogled.
    Isto gljiva ludara. Presladak.
    Eto sad sam poželila u Sarajevo.

    Sove su tako slatke, volim kod ručnog rada kad se vidi da je ručni rad!
    A ne kao da je izašao iz kineske prodavnice.

    ОдговориИзбриши
  3. slažem se .. najljepši tramvaj u Sarajevu! i preslatki su ovi gif-ovi tvoji ja nešto i dalje ne mogu ni jedan da postavim na blog ..samo mi link izbaci..nigdje gifa :D i hoću da te zamolim da svratiš na Lucky market kad bude, bar da se pozdravimo! :D

    ОдговориИзбриши
  4. i zaboravi broševe da iskomentarišem - genijalni! i stvarno sam oduševljena svim tim stvarčicama koje je tvoja sestra napravila, sve sam na facebooku pregledala :D

    ОдговориИзбриши
  5. Odavno nisam pozeljela da dodjem u Sarajevo kao sada, samo zbog prilike da se provozam u tom tramvaju. GIF-ovi su odlicna ideja, a sestra ti stvarno ima zlatne ruke. Biljezim ovaj blog :)

    ОдговориИзбриши